1. Виберіть відповідний час для вибачень. Якщо кішка зла, краще не чіпати. Потрібен час, для того щоб улюблена тварина перестав злитися. В такий період краще не чіпати котика.

2. З'ясуйте причину образи. Чому ви так розлютили свою кішку? Ви дражнили її? Настали їй на хвіст? Або ж ви зайняли її місце на дивані? Для початку потрібно визначити, що могло образити кішку. Обійми їй точно допоможуть, або ласощі допоможе перестати злитися.

3. Наближайтесь до кішці повільно. Якщо кішка тікає від вас, вона все ще може бути зла на вас, засмучена або налякана. Не варто переслідувати вихованця. Краще залишити його в спокої на кілька днів, або ж до тих пір, поки він не виявить ініціативу.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

4. Поговоріть з кішкою. Ви навіть можете назвати кішку по імені. Переконайтеся, що ваш голос звучить м'яко і спокійно; використовуйте трохи більш високий тон, ніж зазвичай. Хоча кішка і не зрозуміє ваших слів, вона зрозуміє ваш тон. Не варто говорити занадто голосно, або ж бути емоційним.

5. Ніжно погладьте кішку там, де їй подобається. Переконайтеся, що звертаєте увагу на настрій кішки: якщо кішка здається злий або пригніченою, не гладьте її. Спробуйте зрозуміти, що саме кішка відчуває прямо зараз і почніть вибачатися заново. Адже це не просто мила тваринка. У таких розумних тварин теж є почуття.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.