24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, якою трохи здивувала шанувальників і засмутила одночасно. Справа в тому, що на сторінці дівчини з'явилося її архівне фото без макіяжу, але при цьому уважні фолловери помітили, що дівчина перестаралася з фотошопом. На знімку Альона позує у червоній білизні, яка демонструє соковиті форми і відмінну фігуру. При цьому ні для кого не секрет, що груди Омович силіконові.

А от у сідниці дівчина ще не закачала силікон, тому доводиться домальовувати у фотошопі. Але навіть захоплення фотошопом не заважає шанувальникам захоплюватися тілом Альони. Багато пишуть їй компліменти в коментарях, хоча є і хейтери, які критикують модель.

"Ідеальна фігура просто", "А коли буде пост про тату?", "Мені здається, я буду святкувати день, коли відновлять твою сторінку", "Шикарна", "Коли така фігура, будь-яке фото буде ідеальним", "Якщо уважно подивитися, то можна фотошоп побачити, ну зовсім трохи. Зверніть увагу на опукле стегно і там щось смугу трохи скривило", "Талія так, але просто вона і так гарна і їй не потрібен фотошоп, не знаю навіщо вона його використовує", "Ти дуже гарна, коли не нафарбована", "Цікаво як тебе дитина змінить", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.