На що тільки не йдуть користувачі популярного додатка для знайомств, щоб привернути до себе увагу потенційних партнерів. І це не тільки еротичні фотографії з цікавими ракурсами або 100% обіцянки бути "тим єдиним лицарем на білому коні" в описі під фото. Користувачі Tinder найчастіше використовують для залучення уваги гумор - від обігравання імені до жартів над власними хворобами.
"Для дівчат старше 30: я анестезіолог, який бажає завести сім'ю. Для дівчат молодше 30-ти: я розводив цуценят лабрадора"

"Не знайомлюся, просто шукаю дечий профіль"

"Я покриваю 40% території Африки"

"Ви коли небудь вимовляли Fuck the police? Що ж, тепер у вас є можливість це зробити"

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

"У мене проблеми з вибором костюма, хочеш допомогти? Свайпай вліво якщо фанат привидів (гра слів від "Зникнути без сліду; піти")
Свайпай вправо якщо фанат скелетів/бути кістяним (гра слів від "зайнятися статевим сексом")

Раніше ми писали, що в епоху технологій знайомитися стало простіше і складніше одночасно. І, хоча за сайтами і додатками для знайомств тягнеться погана слава, існує безліч прикладів вдалих пар, що почалися з звичайного лайка. Дізнайся, які хлопці зустрінуться тобі в популярному додатку для знайомств Tinder.

Також ми повідомляли, що модель з Лондона Бенедикт Саузерст п'ять разів змінював фото свого профілю в Tinder, щоб зрозуміти, яка зовнішність дозволить йому заробити найбільше свайпів вправо в додатку. Виявилося, не варто носити густу бороду, якщо хочеш серйозних стосунків, а шевелюру на голові краще відростити побільше.

Нагадаємо, ми писали про 3 типи хлопців з Tinder і як їх розкусити.