Панчохи з нейлону вперше надійшли до продажу 4 жовтня 1939 року. Сьогодні жодна жінка не може представити свій гардероб без цієї звабливої і жіночної деталі. Це те, що здатне звести з розуму будь-якого чоловіка.

В історії чимало прикладів, коли чоловічий одяг був запозичен жінками. І одним з найяскравіших прикладів є панчохи.

З'явившись як чоловічий атрибут, вони досі з радістю використовуються жінками (у той час як чоловіки від них відмовилися). Більше того, саме цей предмет одягу став показником жіночої сексуальності.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Вони буквально розбурхують уяву чоловіків. Думка, що на жінці панчохи, призводить до шаленого збудження сильну стать, а слина починає вироблятися мимоволі, немов по невидимому сигналу. І начебто нічого особливого в панчохах немає (подумаєш, довгі шкарпетки з гумкою). Однак вони буквально обеззброюють свою жертву.

Цікаво, що деякі психіатри заявляють, що чоловіча любов до панчіх на жіночій ніжці є в деякій мірі відхиленням від норми – фетишизмом.

Сексолог Ірина Каледіна наводить кілька причин, чому чоловіки сходять з розуму від жінок в панчохах. Є теорія, що цей маленький фетиш сильної статі пов'язаний зі слабкістю чоловіків до таємниці. Сексолог каже, що звичайні колготи не несуть ніякої таємниці, чого не скажеш про панчохи, особливо з поясом.

Психолог Наталія Приймаченко зазначила, що образ сексуальної дівчини в панчохах пропагується в кіно, модних журналах і рекламі.

"Такі картинки впливають на підсвідомість чоловіків з двох причин. По-перше, дівчина в панчохах виглядає відверто сексуальною, а іноді навіть вульгарною. Чоловік підсвідомо вважає, що з нею він зможе обійти заборони і межі, не зустрівши сорому.Можна з упевненістю сказати, що панчохи — це потужний інструмент спокушання чоловіків", підкреслила фахівець.

Нагадаємо, ми писали про 10 помилок, які допускають жінки в оральному сексі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" духовного лідера звинуватили в сексуальної експлуатації.

Також раніше ми писали про 7 найдивніших сексуальних рекорди світу.