Французькі жінки вважаються найкрасивішими у світі. Вони відрізняються тим, що завжди одягаються просто і з неймовірним смаком. Про секрети паризького стилю читайте в матеріалі Clutch.

Секрет французького стилю можна помістити в кілька простих правил. Деякі тобі можуть здатися дивними, але, як бачиш, всі вони працюють.

Справжня француженка не носить підбори

Француженки вважають, що висока шпилька – це не тільки незручно, але і не красиво. Свою перевагу вони віддають kitten heels (невисока, тонка шпилька), які неймовірно популярні в цьому сезоні.

Ніколи не одягне речі з кричущим логотипом

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Справжня француженка ніколи не буде виставляти напоказ те, скільки коштує її одяг. Вона вважає це поганим тоном.

Прикраси

Правила французького стилю свідчать: ніколи не надягати на себе більше трьох прикрас. На вулицях Парижа не побачити жінок, які будуть обважувати себе намистом або надягати кільця на всі пальці.

Білизну

Одна з ключових характеристик французького стилю – природність. Француженка швидше, зовсім не одягне бюстгалтер, ніж буде носити товстий пуш-ап. Маленька груди для них - не привід комплексувати.

Образ з родзинкою

Справжня француженка будь свій образ зробить оригінальним. Якщо твій наряд виконаний в яскравих кольорах, то макіяж і зачіска не повинні кидатися в очі. А ось до джинсів з білою майкою можна нафарбувати губи у яскравий червоний колір.

Француженки байдужі до трендів

Справжні парижанки не звертають увагу на модні тренди. Вони швидше віддадуть перевагу класиці чудернацьким убранням з останньої колекції модного дизайнера.

Нагадаємо, навіть якщо ви по-справжньому струнка, є ризик зіпсувати фігуру неправильно підібраними одягом. Якщо ти не хочеш виглядати на пару розмірів більше, читай в матеріалі Clutch про одяг, яка візуально додає ваги.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Україні набирає обертів новий вид послуг – одяг напрокат.

Також Знай.ua писав, які дивні тренди з 70-х повернулися в моду зараз.