Вчені з Ірландії провели дослідження і з'ясували, що поява вугрів залежить від психічного стану людини.

Для свого дослідження фахівці опитали 271 людини, серед яких було 190 жінок. Учасники, віком від 18 до 51 року, давали відповіді на питання про частоту появи акне, його перебування на тілі. Також у опитаних запитували, чи відчувають вони тиск від громадськості, і чи є у них симптоми депресії.

Після проведеного аналізу отриманих даних стало відомо, що люди, на яких часто тисне громадська думка, набагато частіше схильні до нервових розладів.

Такі люди часто страждали від головного болю, застуди і браку сну. Відзначимо, що жінки з такими захворюваннями схильні до акне набагато частіше, ніж чоловіки. Керівник дослідження повідомив, що ранні дані показали, що люди з різними фізичними відмінностями відчувають дискомфорт. Недавнє опитування довело, що суспільна думка пов'язана з фізичним станом, а також впливає на якість життя деяких людей.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Нагадаємо, настають холоди, а разом з ними сухість і тріщини на шкірі. Однак не поспішайте бігти в магазин за зволожуючими лосьйонами та кремами.

Недавні дослідження показали, що 95 % представленої косметичної продукції в даній категорії містять у собі хоча б один інгредієнт, який викликає алергію, пише The Guardian.

За твердженнями дерматологів, найбільш поширеними гіпераллергенними компонентами вважаються суміш ароматів і парабенів.

Дослідники вивчили близько 45 % зволожуючих кремів і встановили, що в кожному з них міститься хоча б один інгредієнт, який викликає роздратування на шкірі.

Нагадаємо, вчені виявили гормон, який викликає рак у жінок

Як повідомляв портал "Знай.uа", поїлки для собак рясніють загрозливими для життя бактеріями.

Також Знай.uа" писав, що альтруїзм на ряду зі здоровим харчуванням і заняттями спорту продовжує життя, заявляє дослідницька група з Університету Британської Колумбії.