1 Рис


В даному продукті міститься величезна кількість крохмалю і швидких вуглеводів, які можуть стати причиною стрибків рівня цукру в крові, постійного відчуття голоду і нагромадженні жиру.


2 Соління

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще


Безпосередньо перед сном з'їдаючи солоненьке, людина гарантує собі на ніч печію і безсоння.


3 Випічка


Мова йде не тільки про хлібобулочних виробах з магазинів, але і домашньої випічки. У даному вигляді продуктів багато цукру, рослинних і тваринних жирів.


4 Солодкі фрукти


Вони надають вкрай поганий вплив на вміст цукру в крові і вироблення інсуліну. Причина в тому, що в самих фруктах багато глюкози і фруктози.


5 Фастфуд


Подібні страви варто виключити зі свого життя і раціону повністю. Вони підвищують цукор і тиск.


6 Червоне м'ясо


У нього входить велика кількість тирозину – речовини, що стимулює вироблення адреналіну. Так що перебої сну гарантовані.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що входить до складу дієти королеви Іспанії Летиції, яка завжди виглядає просто бездоганно. Лише 9 інгредієнтів допоможуть врятувати фігуру.


Раніше Знай.UA писав про те, які продукти потрібні для організму жінки. Існує кілька продуктів, без яких дівчата в'януть і чахнуть. Щоб врятувати красу, необхідно включити в свій раціон харчування певні види продуктів. Серед них овочі, фрукти, зелень, горіхи, певні сорти риби, горіхів і навіть масло з шоколадом.


Також Знай.UA розповідав, які 5 продуктів потрібні чоловікам, щоб наростити м'язи. Відомо, що одні силові тренування без урахування правильного харчування не дадуть результату, адже їжа відіграє основну роль у формуванні м'язового рельєфу при правильному її підборі.