Звірі, які переймають звички і захоплення своїх господарів – найцікавіше, що можна знайти в мережі. Так, багатьох користувачів підкорили собаки, які катаються на скейтборді, але вони вже нікого не дивують. Тим більше, що їм на зміну прийшла домашня свиня, яка любить проїхатися з вітерцем.

У Китаї жителям Пекіна пощастило побачити забавну свиню, яка діловито роз'їжджала вулицями міста, ніби робить це кожен день. Хоча це і виявилося практично так, адже маленький домашній улюбленець просто обожнює цей спосіб пересування.

Виявилось, що власницею талановитої свинки з Пекіна є жінка на прізвище Чен. Вона пристрасна прихильниця скейтборда.

У дівчини з'явилась домашня свиня і вона не змогла втриматися від спокуси навчити її азам катання на вуличному засобі пересування. І, варто визнати, у свинки це непогано виходить.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше повідомлялося, що в зоопарку Красноярська з'явився незвичайний мешканець. З Удмуртії доставили "лютововка", саме так назвали співробітники звіринця дика тварина, яка схожа на героя популярного серіалу "Гра престолів".
Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами керівництва звіринця, цей хвостатий житель зацікавить багатьох відвідувачів. Мова йде про полярного вовка, якого раніше в зоопарку не було.

На думку працівників зоопарку, прототипом "лютововка" з кінокартини "Гра престолів" є саме полярний вовк.

Нагадаємо, у зоопарку з'явився "лютововк" Ігри престолів. Прототипом "лютововка" з кінокартини "Гра престолів" є саме полярний вовк.

Як повідомляв "Знай. ua",стало відомо, що може зробити голодна видра з крокодилом. Дослідники повідомляють, що видри часто влаштовують бійки.

"Знай. ua" писав, що корова-Рембо розправилася з царем звірів. Паніка корови призвела до загибелі великої кішки.