У Москві тяжко захворів опозиційний журналіст Володимир Кара-Мурза (молодший). У нього відмовили внутрішні органи.

Дружина журналіста Євгенія, заявила, що її чоловіка могли отруїти, повідомляє Repubblika.

Як зазначило видання, всі симптоми у Кара-Мурзи нагадують отруєння. Після того, як опозиційного журналіста шпиталізували у важкому стані через можливу відмову нирки, діагноз лікарям так і не вдалося встановити.

Видання наводить аналогію з таємничим отруєнням колишнього офіцера КДБ і ФСБ Олександра Литвиненка, який помер у Лондоні в 2006 році після отруєння полонієм. Литвиненко втік до Великобританії в 2000 році, де написав книгу про російські спецслужби. Зараз у Лондоні триває суд у цій справі, в ході якого відкриваються раніше невідомі факти про діяльність російським спецслужб і президента Володимира Путіна.

Євгенія Кара-Мурза зробила спроби перевезти вмираючого чоловіка на лікування до Європи чи до Ізраїлю. Однак її батько та лікарі вважають журналіста вже нетранспортабельним.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Видання пише, що перед своїм таємничим захворюванням Кара-Мурза зняв фільм, в якому виступив з різкою критикою чеченського лідера Рамзана Кадирова.

Читайте також: Автор скандального фільму про Кадирова потрапив до реанімації

Володимир Кара-Мурза (молодший) - російський тележурналіст, публіцист, громадський діяч. Син відомого російського тележурналіста Володимира Кара-Мурзи. Друг нещодавно вбитого в Москві російського опозиціонера Бориса Нємцова.