У Німеччині хлопець за півтора року продав через інтернет майже тонну наркотиків. За злочини його засудили до семи років ув'язнення.

Про це пише The Local.

"Прізвище кмітливця не повідомляється, відомо лише його ім'я - Максиміліан. Злочинну діяльність він почав в кінці 2013 року. Хлопець жив із матір'ю, закуповуючи та перепродуючи гашиш, екстазі, кокаїн та ЛСД", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Саудівського принца спіймали на контрабанді наркотиків

У поліції розповіли, що наркотики він зберігав прямо у своїй спальні. В цілому, хлопець продав 914 кілограмів речовин вартістю близько чотирьох мільйонів євро, і ще 300 кілограмів знайшли під час обшуку його житла.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

48-річна мати розповіла, що син був відлюдником: не зустрічався із дівчатами та не відвідував дискотеки.

Щоб збити зі сліду правоохоронців, він орендував сервери в Нідерландах, використовував різні IP-адреси, шифрування при відправленні електронної пошти, а товар клієнтам відправляв рекомендованими листами.

Отримані кошти Максиміліан зберігав на рахунку в банку, відкритому на вигадане ім'я за підробленими документами .

Розкрили злочинця цілком випадково: кур'єр лишив бандероль з наркотиками в спільному передпокої. Сусіди із цікавості відкрили ящик та викликали поліцію.

Каяття Максиміліан не виявив і вирок зустрів з посмішкою. Поліцейським зізнався, що прагнув стати "найкращим онлайн-наркоторговцем у світі".