У британському Гемпширі 31 липня розбився приватний реактивний літак. Він належав авіакомпанії, якою володіє сім'я Осами бен Ладена.

Про це повідомляє ВВС.

Бізнес-джет Phenom 300 зазнав аварії, коли намагався приземлитися на аеродромі "Блекбуш" в містечку Ятель. Літак зареєстрований в Саудівській Аравії.

В результаті катастрофи загинули чотири людини. Один з них був пілот. Особи трьох пасажирів поки не розголошуються. На землі постраждалих не було.

Поки не вдалося встановити причини падіння літака.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Читайте також: У Росії впав черговий літак: екіпаж загинув

Посольство Саудівської Аравії в Великобританії висловило співчуття родині, не уточнюючи осіб загиблих. Повідомлення дипломатичного представництва опублікували в офіційному твіттері. У ньому лише зазначається, що саудівський посол принц Мохаммед бін Наваф бін Абдул Азіз висловлює співчуття родині бен Ладенів.

Нагадаємо, в п'ятницю літак Embraer Phenom 300 намагався приземлитися в аеропорту Блекбуш, що в 65 кілометрах від Лондона. Поруч з кінцем злітно-посадкової смуги проходив аукціон автомобілів. Літак впав на автомобілі і вибухнув. У результаті кілька автомобілів згоріли.