Народний депутат від партії "Батьківщина" Ігор Луценко звернувся до генпрокурора Віктора Шокіна з проханням забезпечити охорону колишньому міністру юстиції Олені Лукаш. Він побоюється, що їй може загрожувати доля екс-заступника голови фракції "Партії регіонів" Михайла Чечетова, який покінчив життя самогубством.

Про це Луценко написав у Facebook.

"Ще по Лукаш. Прошу забезпечити їй охорону. Свого часу той же Новинський вніс ті ж п'ять млн за Чечетова", - написав Луценко.

"Чечетов "випав" з вікна своєї квартири, розташованої на 17 поверсі будинку по вулиці Мішуги. Олена Лукаш мешкає у центрі Києва, усі шість її квартир розташовані не вище 3-го поверху. Відчуваєте різницю?" - прокоментував заяву нардепа екс-керівник Головного слідчого управління СБУ.

Як повідомлялося раніше, шостого листопада Печерський районний суд Києва ухвалив рішення заарештувати на два місяці з правом застави п'ять мільйонів грн колишнього міністра юстиції Олену Лукаш. Однак вже ввечері, нардеп від "Опозиційного блоку", бізнесмен Вадим Новинський вніс заставу за Лукаш.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читайте також: Лукаш збираються тримати в СІЗО до понеділка - адвокат

Варто відзначити, що в ГПУ перевіряють причетність Лукаш до протиправних дій оточення побіжного президента Віктора Януковича за часів подій євромайдан.