Торговий центр Åhléns потрапив у гучний скандал з розпродажем товару, який пошкодила вантажівка, що протаранила натовп пішоходів та в'їхала в магазин у столиці Швеції. Керівництво торгового центру публічно вибачилось за цю ідею та скасувала продаж уцінених товарів.

Про це написали на сторінці в Facebook представники ТЦ.

"Ми глибоко шкодуємо про цей лист, ми вели себе дуже необачно. Нами рухало бажання показати, що трагедія не заволоділа звичайним ходом речей, ми ніколи не прагнули зробити гроші на ній", - виправдалося керівництво магазину стосовно свого оголошення про розпродаж.

Нагадаємо, 9 квітня, за два дні після страшного теракту, який забрав життя громадян, ТЦ розіслав оголошення стосовно відкриття магазину з шаленими знижками на товар, який був пошкоджений внаслідок наїзду вантажівки.

Згодом представники ТЦ оголосили про відкриття магазину пізніше та запевнили, що приберуть увесь уцінений товар.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 7 квітня посеред жвавої пішохідної вулиці терорист спрямував вантажівку, що належала одній з пивоварних компаній, у натовп людей. Потім авто влетіло у будівлю ТЦ. В результаті загинуло четверо громадян, серед яких 11-річна школярка, яка поверталась з занять додому.