Російські комуністи повстали проти режиму президента Володимира Путіна.

В Іркутській області комітет Комуністичної партії РФ підтримав далекобійників, які протестують проти системи сплати "Платон" і вимагають відставки уряду, пишуть місцеві ЗМІ.

"Велика частина акцій ТОВ "РТ-Інвест транспортні системи" (яке збирає плату з автоперевізників) належить Ігорю Ротенбергу, синові олігарха Аркадія Ротенберга, у свою чергу тісно пов'язаного з президентом Путіним. Це змушує підозрювати корупцію в тому факті, що компанія уклала концесійну угоду з Федеральним дорожнім агентством без конкурсу", - заявила прес-служба Іркутського обкому КПРФ.

Обурило комуністів і несправедливе затримання координатора іркутського відділення Об'єднання перевізників Росії Сергія Хмельова, а також ще близько 40 далекобійників у Дагестані.

"Ми закликаємо приєднатися до страйку тих, хто ще цього не зробив. Побори б'ють не лише по далекобійниках, зрештою, через підвищення цін данину пану Ротенбергу змушені платити всі трудящі Росії. Ми закликаємо їх підтримати виступи далекобійників", - підкреслили комуністи.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кисельов вказав на провал Путіна.