Аналізуючи події, що зараз відбуваються навколо Росії, та її все глибше занурення у терор й агресію, військовий журналіст Мирослав Гай спрогнозував подальші кроки господаря Кремля.

Своїми роздумами чоловік поділився в соціальній мережі Facebook.

Він вважає, що у Путіна насправді в запасі не так багато варіантів. Аби втримати свій вплив і не втратити обличчя перед електоратом, він може піти на ескалацію конфлікту в Україні, нарешті добудувати Керченський міст, захопити Білорусь або продовжити практику міжнародного тероризму.

Гай пояснив, на чому грунтуються його версії.

"США вже показали, що будуть валити. Латвія, Фінляндія, Польща, Естонія - вже для РФ не варіант. Там американські бригади. Битимуть і публічно шмагатимуть. Сирія розставила всі крапки над И, вибачте над і. Зараз розберуться з Північною Кореєю. На РФ накладуть задушливі санкції. Усе. РФ і Іран обіцяють силову відповідь. Значить санкції повернуться і на Тегеран", – зазначив волонтер.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Головне в цій ситуації, що насправді є справжньою війною, – перемогти і вижити.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", держсекретар Рекс Тіллерсон передумав зустрічатися з російським президентом під час офіційного візиту до Москви.