У Японії набула популярності нова незвична страва - шоколадна локшина у свинячому бульйоні з овочами.
Локшина Рамен з овочами є традиційною японською стравою, яка ніколи не виходить із моди. Змінюються лише деталі, пише mixnews.lv.
Торік у східній країні полюбляли лапшу із порошковим чаєм матчу, а на початку цього року з'явився новий фаворит - локшина із шоколадом. Бульйон до страви подають окремо від вареної локшини та овочів. Тісто та інші складові спочатку вмочують у бульйон, а потім його допивають.
Шоколад в цій страві присутній як у локшині у виглядів шматочків, так і у бульйоні в розчиненим. Солодкий смак доповнює свинина разом із солодким перцем, редискою, м'ятою, базиліком та джемом з японського цитруса юзу. Коштує така страва 800 йен, тобто близько $7.