Крім хмарочосів, музеїв, джаз-барів, Америка приголомшує туристів чудовими природними ландшафтами, які так відрізняються від звичних європейських. Самі американці дуже люблять вибиратися з наметом на природу, щоб помилуватися чудовими краєвидами. На території США є пустелі й рівнини, гори та каньйони, річки й ліси – від тропічних у Флориді до тундри на Алясці.

Сьогодні ми розповімо про п'ять найбільш мальовничих океанських берегів у різних штатах США.

1. Парк Пфайффер Біг Сюр, Каліфорнія

Тут ростуть одні з найвищих і стародавніх дерев у світі. Деякі досягають 122 метрів у висоту, а їхній вік більше 3500 років. Кращий краєвид на території парку відкривається на прибережний водоспад Маквей, який падає прямо в океан.

2. Кейп-Код, Массачусетс

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Найбільш східна точка Массачусетсу, півострів Кейп-Код. Під час відливу вода тут відходить на цілу милю (1,6 км), відкриваючи чистий пісок, на якому стрибають дрібні краби.

3. Національний парк Еверглейдс, Флорида

У цьому заповіднику площею 607 гектарів просто приголомшливий спектр флори і фауни. Це єдине місце на Землі, де поруч живуть алігатори і крокодили.

4. Оганквіт, Мен

Це маленьке село в Новій Англії, в оточенні скель і піщаних пляжів, надихає десятки художників і фотографів і приваблює сотні туристів.

5. Зовнішні мілини, Північна Кароліна

Золоті піски усамітнених пляжів Північної Кароліни — найкраще місце для кемпінгу. Тут можна зустріти диких поні, які перекушують морськими водоростями. За легендою, ці тварини — нащадки іспанських мустангів, які уникли корабельної аварії.

За допомогою в оформленні візи радимо звернутися в компанію Пілот. Забронювати авіаквитки і готелі можна онлайн.