У сучасному світі активно борються з фастфудом, впроваджуючи новинки в систему харчування. Швидке харчування часто неякісне і призводить до хвороб шлунково-кишкового тракту.

Як повідомляє 24 канал, у світі активно поширюється нова "ідеологія" у світі їжі "Слоу фуд" (з англійської "швидка їжа").

Цей рух підкорив 164 країни і прийшов в Східну Європу, став популярним у Польщі. Суть руху в тому, що процесу приготування їжі приділяють багато часу, щоб вона була якісною і смачною.

Також із зусиллям підходять до вибору продуктів для приготування. Часто перевага віддається свіжим продуктам.

Активісти руху займаються гастрономічним навчанням людей в різних країнах, також досліджують якість продуктів в магазинах.

Популярні новини зараз

Польські банки можуть почати перевірку карток українців

ПриватБанк змінив правила грошових переказів

Відключення світла у січні та лютому: до чого готуватись

ТЦК не має права: омбудсменка назвала головні порушення, які вчиняють ледь не щодня

Показати ще

Нагадаємо, що першими на швидкі темпи харчування відреагували італійці. У цій країні виник рух "Слоуфуд" в 1989 році. В Італії давні традиції приготування їжі, які з появою фастфуду стали губитися.

Читайте також: ТОП-16 модних кулінарних фішок 2016

Рух також поширився в Україні.