Втомлений від зими і весняного авітамінозу організм мріє про літній відпочинок біля моря. Щоб мрії не були порожніми, краще мріяти разом з туроператором. Адже бронюючи путівки заздалегідь, можна не тільки бути спокійним за свою літню відпустку, але й істотно заощадити.

85% європейських туристів користуються послугами раннього бронювання, а європейці – відомі майстри економії. Так можна відпочити в кращих готелях, за розумну ціну і не економлячи на якості. Знижки на тури раннього і дуже раннього бронювання досягають майже половини вартості путівки. Чим це пояснюється?

Раннє бронювання (early booking) – спільна акція туроператорів, готелів та авіаперевізників. Для всіх них важлива і вигідна завантаженість в сезон. Заради гарантії реалізації продукту туроператори і авіакомпанії готові робити знижки. А власникам готелів потрібні кошти, щоб підготуватися до сезону, тому їм вигідно реалізувати частину номерів заздалегідь за зниженою ціною.

Крім істотної економії, у раннього бронювання турів є ще кілька переваг.

  • Можливість вибрати кращі готелі, номери, найбільш зручні авіарейси.
  • Можна не поспішаючи підготувати всі необхідні документи і не переживати, чи встигне прийти віза.
  • Тур оплачується заздалегідь повністю, значить, можна не переживати, що курс валюти зросте і збільшиться вартість путівки.
  • У вас буде достатньо часу, щоб розпланувати до дрібниць свій відпочинок, намітити місця, куди можна вирушити на екскурсії, дізнатися про місцеві звичаї.

Куди поїхати?

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

За словами директорки з туризму компанії «Пілот» Ольги Горощенко, найпопулярнішими напрямками раннього бронювання турів в українців протягом багатьох років залишаються Туреччина, Єгипет, Греція, Кіпр, Іспанія, Чорногорія. Сезон на узбережжі Середземного моря починається в кінці травня, а на курортах Егейського моря – в середині червня.

Чим раніше ви забронюєте тур, тим більшою буде знижка. Тому зараз саме час почати планувати свою літню відпустку.