Однією із двох найбільших проблем у Росії досі залишаються дороги, а іншою – ті, хто їх намагається ремонтувати. Підтвердження тому помітили в Омській області, майже одразу по закінченню пафосних святкувань Дня Перемоги.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Містечко Корміловка славиться серед водіїв не дуже хорошою репутацією – переважно, через численні ями на дорогах. Цю проблему місцеві "ремонтники" вирішили у досить дивний спосіб. Прогалини на асфальті просто засипали, але не щебенем, як зазвичай, а демонтованими табличками із пам'ятника Героям Великої Вітчизняної війни.

Монумент зруйнували ще рік тому, а мер містечка виправдовується, що нібито у всьому винні комунальники – мовляв,саме вони привезли на склад таблички, а куди поділи їх потім, він уявлення не має.

Цинізм ситуації полягає у тому, що навіть міський голова не побачив у цьому нічого поганого, а навпаки, похвалив винахідливих дорожників, які "дуже акуратно виклали таблички".

При цьому, скандал навколо такого аморального інциденту мер вважає "зайвим шумом" і не бачить сенсу у тому, щоб поремонтувати нарешті дорогу за всіма нормами.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі з'явився іронічний ролик про День Перемоги у Москві.