В Україні створили Департамент процесуального керівництва, який розслідуватиме злочини, скоєні у зв'язку із масовими протестами у 2013-2014 роках. А також спростили інформацію про те, що розслідування "стало" ніби на місці. Про це йдеться на сайті Генеральної прокуратури України.

Як відзначається, цими днями, а саме 21 жовтня, створено Департамент процесуального керівництва, що розслідуватиме злочини, вчинені до і під час "Революції Гідності".

"На даний момент ведуться консультації і найближчим часом буде сформована робоча група за участі захисників сімей загиблих на Майдані, яка візьме участь в аудиті проваджень щодо злочинів, вчинених під час Революції Гідності", - йдеться в повідомленні.

Також зауважується, що інформація про нібито зупинку розслідування щодо протестів, є неправдивою і маніпулятивною.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Ця тема повинна розглядатись в рамках закону і з повагою до родичів загиблих на Майдані та суспільства в цілому, які шостий рік не отримують відповіді на питання, які змінили їхні життя", - підкреслюється в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, Пристайко пригрозив українцям повною мобілізацією і здерти три шкури, якщо не буде виконана формула Штайнмайера.

Як повідомляв портал Знай.ua, ″Слуги народу″ здивували заявою про формулу Штайнмайера.

Також Знай.uа писав, Порошенко розповів, чим небезпечна "формула Штайнмайера".