Представники "Національного корпусу" та ветерани полку "Азов" прорвалися через блокпост військових у місті Кремінна, що в Луганській області. Зробили вони це, аби потрапили до Золотого та провести там акцію проти розведення військ, пише "ТСН"

Як відзначається, до блокпоста під'їхала колона із понад 25 легковиків – вони намагалися проїхати в Золоте. Однак, співробітники полку "Миротворець" зупинили автомобілі, аби перевірити документи. Оскільки водії відмовилися виконати це, то стався словесний конфлікт, який переріс у штовханину, а потім і пострілом у повітря.

Після цього на місце прибули правоохоронці, які затримали двох чоловіків. Один із затриманих – водій авто, який здійснив наїзд на ногу військовому, якого госпіталізували, інший – перебував у розшуку. Крім того, поліція перевірила авто і вилучила шість одиниць мисливської вогнепальної зброї. Її повернуть власникам, однак, після перевірки.

Наразі ситуація на блокпосту перебуває під контролем.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена