Неприємний інцидент стався у Запоріжжі, де розлючений водій з кулаками напав на бідного пішохода.

Євген Шокарєв, що постраждав від кулаків вуличного боксера на своїй сторінці в Facebook розповів, що на нього напали, коли він переходив дорогу на зелене світло світлофора.

На чоловіка напав невідомий водій.

Напад стався на перехресті вулиці Богдана Хмельницького і проспекту Металургів 10 серпня. Євген не встиг дійти до кінця проїзної частини, коли зелене світло на світлофорі згасло. За правилами, водії малі дочекатися, поки пішохід закінчить перехід.

Агресивний водій напав на пішохода з кулаками.

Але один із нетерплячих автолюбителів спочатку ледь не наїхав на Євгенія, а потім вийшов з авто і накинувся на пішохода. Євген отримав перелом нижньої щелепи і змушений був звернути в поліцію.

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.