Місцева мешканка в Мелітополі залишилася без грошей після сеансу зняття порчі.
Місцева жителька заявила про те, що до неї в будинок прийшла жінка зі своєї знайомої і виманила у неї гроші. За «зняття порчі» довірлива жертва віддала 100 тисяч гривень.
Постраждала жінка звернулася в поліцію, коли зрозуміла, що її ошукали. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 190 (шахрайство).

Гадакі не тільки зняли порчу, але і винесли гроші


Крім того, з місця злочину було вилучено керамічна чашка, з якої пила одна зловмисниця. На ній скоріше всього залишилися відбитки пальців, які в подальшому допоможуть в упійманні злочинниць.

Жінка віддала всі заощадження шахрайкам


Поліцейські припускають, що на ній могли залишитися відбитки пальців, придатні для ідентифікації.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Як повідомляв портал Знай.иа в той час, як більшість батьків зараз готують дітей до школи, мешканцям гуртожитку на Польовій 19/8 доводиться якось виживати в умовах середньовіччя.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві 10 серпня, відразу кілька власників квартир будинку зврнулись до поліцейських. Виявилося, що за адресою Харківське шосе, 19а і 19б орудував у квартирах невідомий чоловік.