Несподівано для жителів Харкова, станцію метро "Армійська" у вівторок, 19 лютого закрили для обслуговування пасажирів.

Цю інформацію повідомили у прес-службі метрополітену.

Працівники харківського метро розповіли, що станція "Армійська" закрита на вимогу поліції.

Також у прес-службі зазначили, що поїзди по Холодногірсько-заводській лінії прямують через станцію "Армійська" без зупинок.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Нагадаємо, що погроми на вулицях Харкова стають сумною тенденцією. Після влаштованої підлітками "акції протесту" проти подорожчання проїзду в електротранспорті на станції метро "Архітектора Бекетова", подібне "самовираження" почало входити в звичку.

16 лютого, подібне сталося на станції метро "Університетська", де натовп хлопців перестрибнув через турнікети. До того ж вони ще й кидалися на перехожих, матюкалися і розбивали пляшки об залізне огородження. Все це вони знімали на смартфони, після чого публікували в соціальних мережах.

Безкарність породжує уседозволеність. Черговий бешкет на Героїв Праці тому підтвердження. Там невідомий розбив скло в "Кулиничах". Цей момент на камеру записали очевидці, але на відео не видно обличчя хулігана. Цей запис було опубліковано в групі "ХС • Харків"

В коментарях люди пишуть, що в метро порядок навели, можна і по торговим струмам пройтися. Також пишуть, що люди моментально перетворилися на тварин.

Раніше портал писав, що працівниками ПАТ "Київметробуд" проводяться роботи з облаштування будівельних майданчиків, необхідних для початку основних робіт з прокладання лінії метро на житловий масив Виноградар.

Зараз підготовлено дві ділянки. Одна з них розташована неподалік від станції метрополітену "Сирець", інша - на перетині вулиць Межова і Північно-Сирецька. Обидві ділянки будуть використовуватися для монтажних робіт устаткування, яке використовують під час побудови підземної лінії метро і станції "Мостицька", зокрема тунелепроходного механізованого комплексу Herrenknecht.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові підлітки увірвалися в метро, протестуючи проти подорожчання проїзду: перестрибували турнікети, відео.

Нещодавно "Знай.uа" писав, наступну станцію метро побудують в передмісті: кияни в шоці.