У Львові в ніч з 14 на 15 листопада бригада "швидкої" потрапила в жорстку ДТП. Відомо, що карета "швидкої" влетіла в огорожу підземного переходу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби місцевої поліції.

З'явилася інформація, що аварія сталася приблизно о 03.50 на вулиці Стрийській, 45 недалеко від автобусного заводу. За інформацією копів, водій не впорався з керуванням та в'їхав у огорожу підземного переходу.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Всю бригаду лікарів госпіталізували. Серед постраждалих - 56-річний водій, 42-річний та 64-річний пасажири. Правоохоронні органи встановлюють обставини ДТП.

Інформацію про те, що швидка допомога збила пішохода і після цього в'їхала в підземний перехід, правоохоронці не підтверджують.

Варто нагадати, що з'явилися нові подробиці аварії за участю відомого українського армрестлера Олега Жоха. Так, 14 листопада, на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП за участю Чемпіона світу і Європи з армрестлінгу Андрія Пушкаря і армрестлера Олега Жоха. Відомо, що Андрій Пушкар загинув на місці, а Олег Жох в даний момент знаходиться в реанімації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зараз київська транспортна система страждає від погодних сюрпризів. Тверезим водіям дуже складно впоратися з керуванням, але є такі персонажі, яким нудно спостерігати за тим, що відбувається в адекватному стані. Такі "подвиги" майже завжди закінчуються дуже сумно.

Так, в українській столиці, на Броварському проспекті сталася масштабна ДТП за участю чотирьох авто. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook. З'явилася інформація, що водій авто Toyota Camry в стані алкогольного сп'яніння вилетів на зустрічну смугу, де протаранив Range Rover.

Нагадаємо, пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, десятки поранених.

Як повідомляв Знай.uа батько-машиніст переїхав сина, деталі страшної трагедії.

Знай.uа писав, підрив натовпу в Запоріжжі: копи повідомили трагічні новини, в області введено особливий режим.

https://www.youtube.com/watch?v=f3bk8TRnNTI&feature=youtu.be