Секрети краси японок допомагають їм зберігають молодість та красу довгий час. Жительки Японії славляться своєю красою і довели свою могутність у силі молодості, краси і безперечного здоров’я. Наслідуючи японок у правилах догляду за обличчям, способах харчування та різноманітних спробах покращення самопочуття можна досягти неймовірного ефекту.

Водорості. Японки використовують їх для збереження молодості різноманітними способами. Жінки готують і кладуть їх у їжу як приправу, а також додають у косметичні засоби. Водорості мають захисну властивість проти сонячних променів. Вони також вирівнюють тон обличчя і зволожують шкіру. Найпопулярнішими та найефективнішими є водорості Норі.

Водорості норі, фото: poradu.pp.ua

Колаген. Зазвичай японки користуються кремами з рослинним колагеном, який ідеально підходить для відновлення краси шкіри, волосся, нігтів, і навіть для здоров’я суглобів. Крім того, колаген додають у їжу та чай, оскільки він позитивно впливає на еластичність тканин.

Олія камелії. Її ще називають Цубакі. За складом олія камелії схожа на шкірне сало людини і добре поглинається. Вона є багатофункціональною, тому японки використовують її не тільки для масажу обличчя, але й замість кондиціонера для волосся та загоєння дрібних ран.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Олія камелії, фото: ranok.ictv.ua

Квасоля адзукі. Її японки використовують для пілінгу обличчя. Боби треба подрібнити до стану порошку – це дозволить не травмувати шкіру, але зробити її чистою. Також на її основі можна робити маски для обличчя разом з оліями або соком алое.

Жирні кислоти. У своєму раціоні японки намагаються вживати якомога більше жирних кислот омега-3 та омега-6. Вони містяться у шпинаті, олії, горіхах, червоній рибі, авокадо, мигдалю, мідіях. Також їх можна придбати в аптеці у вигляді капсул.

Маска для обличчя, фото: jlegi.com

Рецепт японської маски для зволоження обличчя

До 20 г сухих водоростей будь-якого виду потрібно додати 50 мл окропу і залишити на півгодини. Тоді покласти столову ложку жирної сметани, чайну ложку рідкого меду та 5-7 крапель масла жожоба. Перемішати і накласти маску на обличчя на 15-20 хвилин. Маску треба використати повністю, бо згодом вона втратить увесь ефект.

Нагадаємо, вбивці похмілля: топ продуктів, які зцілять після бурхливої вечірки на Новий рік

Як повідомляв портал "Знай.ua", під ударом люди за 30: новий вид раку загрожує мільйонам, як вберегтися

Також "Знай.ua" писав, що їжа богів: ідеї для смачного і корисного сніданку наповнять організм силою і енергією на цілий день