З такою проблемою, як молочниця, стикалася чи не кожна жінка. Як правило, лікують її за допомогою відомих препартів. Проте вони коштують дорого і від них шкоди може бути не мало. Тому лікарі радять скористатися і більш доступними способами.

Про це розповів гінеколог Сергій Бакшеєв, - пише Clutch.

лікарня

"У наш час, виділення із статевих шляхів вважаються нормою. Адже наші жінки їдять генетично модифіковані продукти харчування, у них забитий кишечник, нерегулярне харчування. Тому виділення — це нормально. Але якщо вони мають неприємний запах, залишають великі сліди на білизні, це може бути названо молочницею і містити в собі 20 різних гінекологічних діагнозів", - говорить спеціаліст.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

у лікаря

Тому кілька простих порад: правильне харчування, здоровий спосіб життя, повноцінний сон. Ходити на роботу тоді, коли хочеться, пити шампанське. Тоді буде гарний стан духу і імунітет. Але якщо щось турбує — необхідно зробити аналіз виділень і проконсультуватися у гінеколога. — радить Сергій.

Нагадаємо, лікарі назвали креветки - рятівниками чоловічого здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про своє здоров'я".

Також Знай.ua писав про те, що цей вид спорту подарує вам богатирське здоров'я.