Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам, якими ягодами можна підгодовувати немовлят.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Питання. Ми почали прикорм, у нас все чудово. Які ягоди і з якого віку краще давати дитині?

Відповідь. Насправді, категорично, однозначно, "Ось з цієї ягоди починати!", – такого немає. Виноград, смородина, аґрус, суниця, полуниця, ви тільки повинні бути впевнені в їх якості. Ось власне і все. Знову-таки, ми ж прекрасно знаємо, що, коли ми починаємо прикорм, то головне правило: ми не даємо дитині 150 ягід. Ми даємо половинку однієї, дивимося, як вона відреагувала. Нормально – чудово. Ще одна порада. Ви хочете дати ягоду. Ви сумніваєтеся. Починайте не з ягоди, а з компотика з цієї ягоди. Навіть, умовно кажучи, взяли смородину, залили її окропом і дали дитині попити цієї водички, коли охолоне, зрозуміло. Немає проблем – дали цілу ягідку", - розповів лікар.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.