Вчені з Нью-Делі провели ряд спеціальних досліджень і з'ясували, що саме дієта під назвою "12:12" ефективно і безпечно бореться не тільки із зайвою вагою, але і сприяє зниженню нездорового вісцерального жиру.

Відповідне дослідження було опубліковано в Cell Metabolism, передає VladTime.

Схема харчування «12:12» передбачає короткочасне голодування на 12 годин, після яких наступні 12 годин можна вживати їжу. Найлегше голодування переноситься саме в нічний час, кажуть дієтологи. Наприклад, якщо останній прийом їжі у людини був в 8 вечора, то сніданок повинен настати в 8 годин ранку.

Голодування протягом 12 годин в більшості випадків може сприяти зниженню ваги, запобіганню захворювань і навіть збільшенню тривалості життя.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, здоровая порція картоплі-фрі становить шість соломок. Так категорично налаштований професор Ерік Рімм (Eric Rimm) з Департаменту живлення Гарвардського університету, повідомляє Daily Mail.

За словами дослідника, понад півдюжини соломок картоплі за раз можуть становити небезпеку для серцево-судинної системи. Його заява викликала передбачуваний фурор в інтернеті, однак медичне співтовариство погоджується в деяких моментах з твердженням Римма.

Показники серцевої хвороби ростуть, а прогрес, спрямований на запобігання смертей від серцево-судинних захворювань, навпаки сповільнився.

Також портал писав, дієта з високим вмістом жирів і дуже низьким вмістом вуглеводів дозволяє вам насолоджуватися авокадо, беконом і вершками, але вимагає утриматися від цукру.

На щастя, були розроблені кілька варіантів кетогенної дієти, мають щадний раціон, повідомляє Health. Традиційна або стандартна кетогенна дієта вводить ваше тіло в стан кетозу: ви спалюєте жир (а не вуглеводи) в якості основного джерела енергії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", існує топ-7 причин не переходити на кетодієту.

Також портал "Знай.uа" писав топ-9 вуглеводних продуктів, які можна їсти, якщо ви на кетодієті.