Осінь - це розмаїття корисних продуктів харчування. Саме завдяки їм можна вберегти себе від сезонних захворювань. Детальніше про це читайте в матеріалі Clutch.

Вогняний гарбуз

З гарбуза можна приготувати все, від супу до десерту. Він не тільки коштує копійки, але й буде корисим для шлунку і фігури. У гарбузі містяться різноманітні мікроелементи, які підтримують наше тіло і підбадьорюють перед настанням морозів. Він також знижує хостерин і очищає організм.

Тане в роті хурма

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

У жовтні на прилавках з'являється хурма, яка добре підійде тим, хто сидить на дієті. Вона діє по всім фронтам: очищає організм, допомагає серцю і щитовидній залозі.

Соковитий гранат

В осінній період особливо важливо збагачувати організм вітамінами, мінералами, кислотами і клітковиною з граната. Крім того, гранатові плоди допоможуть жінкам убезпечити себе від виникнення раку молочної залози.

Цілющий шипшина

Плоди шипшини в ароматному чаї зміцнять організм і зігріють тіло. Шипшина багата на вітаміни і аскорбінову кислоту, крім того, вона виключно позитивно діє на печінку і статеві залози.

Гриби прямо з лісу

Гриби, власноруч зібрані в лісі, найсмачніші - це факт. Серед усього грибного достатку виділяється білий гриб. У ньому дуже багато рослинного білка, що добре для спортсменів і тих, хто не їсть м'ясні продукти. При цьому не варто переборщувати, реакція організму непередбачувана, може бути розлад шлунку.

Нагадаємо, еволюція пристосувала людей до споживання м'яса і бігу на довгі дистанції, проте більшість все намагається продовжити своє життя загальноприйнятими міфами. Експерт розвінчав головні міфи про здоровий спосіб життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, медики заявляют, що при застуді рекомендується виключити з раціону деякі продукти, які можуть погіршити стан.

Також Знай.ua писав, гени, що відповідають за розвиток кісток, можуть бути винні в хронічних болях у людей. До такого висновку прийшли вчені.