Не так давно досвідчені психологи з Великобританії, Китаю, Кіпру в результаті дослідження з'ясували, що гетеросексуальних чоловіків найчастіше приваблюють бісексуальні жінки.

Так, вчені провели масове дослідження, в якому брали участь близько тисячі осіб із Китаю і більше 300 з Великобританії.

Як виявилося, кожен четвертий китаєць і двоє з трьох британців відзначили, що вважають за краще зустрічатися з жінками, яких приваблює не тільки протилежна стать.

Крім того, найчастіше цим чоловікам подобалися бісексуальні партнерки, а не виключно гетеросексуальні жінки або лесбіянки.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Варто уточнити, що учасники-чоловіки експерименту в шість разів частіше жінок називали бісексуальність привабливою.

Раніше повідомлялося, що група американських психологів провела серію досліджень, у ході якої зуміла з'ясувати, які чоловіки найбільше збуджують в ліжку жінку. Виявилося, що успішності і багатства, всупереч популярним жартів, недостатньо, щоб викликати статевий потяг.

Сексуально жінку приваблює не дорогий автомобіль, а зовнішність. Справа тут не в загальноприйнятих модних стандартах, які нам показують на обкладинках глянцю, а схожість з батьком або близьким родичем жінки.

Відзначається, що в процесі ідентифікації головну роль грає ген гістосумісності: жінка завжди підсвідомо вибере такого чоловіка, оскільки на рівні інтуїції буде вважати, що від такого партнера більше шансів народити здорову дитину. Дослідники вважають, що найчастіше жінка не має "сильних" генів, які є необхідною умовою для здорового потомства, а тому намагається отримати їх від свого чоловіка.

Нагадаємо, що у нашому суспільстві існує безліч стереотипів щодо неодружених чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінки, які визнали свою полігамну природу, з головою поринають у світ задоволення.

Також портал Знай.uа писав про найбільш поширені міфи про секс, які заважають нам жити.