15-річний підліток з Санкт-Петербурга втілив свій план і напав на свою сім'ю. Він порізав шию 6-річній внучці його батьків, поранив батька в руку і вистрілив матері в голову.

Серафим пояснив свій вчинок тим, що батьки нібито часто не пускали Його гуляти. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство двох і більше осіб " щодо 15-річного хлопця. Він почав стріляти по своїх батьків, коли вони зайшли в зал. Це було, за попередніми даними, ввечері. Про це повідомив Telegram канал "Life Shot".

Читайте Знай в Google News!

По батькові і матері Серафим стріляв з травматичного пістолета, зареєстрованого на тата (співробітника ДПС). Вони були госпіталізовані. Хлопчик повинен був йти в нову школу на наступний день вранці, адже його "попросили" піти через пропозиції 7-класникам електронних сигарет і снюса. А до цього він займався в секції самбо і був відмінником.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показати ще

Він разом з батьками раніше їздив по магазинах для покупки нових речей до школи, а потім відпросився погуляти і, прийшовши ввечері додому, посварився з матір'ю. 15-річний хлопець задумав здійснити напад, коли всі заснуть. У будинку гостювала 5-річна внучка його батьків. Перед злочином він перезарядив пістолет, тренувався ударами ножем на подушці, кілька хвилин думав над цим і потім зайшов в кімнату до племінниці.

Він тричі вдарив її в шию, після чого дівчинка почала плакати. Потім прибігла мама на шум і Серафим став в неї цілитися. Однак потрапив тільки з другого разу. Після чого забіг батько і вирвав у сина пістолет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Кривому Розі псих з ножем влаштував "судний день" випадковим перехожим: "Бог сказав вбити 15 осіб"

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві дітей рятували з палаючого готелю - "Бачила копа з немовлям на руках"

Знай.ua писав, у Тернополі тролейбус з пасажирами протаранив вантажівку зі свинями - вереск і крики на всю вулицю.