Найбільш обговорювана пара на Землі, яка складається з колишньої американської актриси і моделі Меган Маркл і принца Гаррі, десять місяців тому покинула королівську сім'ю. Вони вирушили до Сполучених Штатів Америки, де їх нещодавно сфотографували на вулиці, поза офіційними та віртуальними виходами в Каліфорнії. Про це повідомило видання Daily Mail.

Читайте Знай в Google News!

Їх вихід швидше нагадує вилазку на секретну вечерю великої голлівудської зірки, ніж колись монаршої особи. Вони провели вечір за вечерею в стейк-хаусi Lucky's. Меган Маркл і принц Гаррі перебували там не одні, а разом з парою своїх близьких друзів - Девідом Фостером і Кетрін Макфі. Разом вони зібралися, щоб відсвяткувати щасливу новину, так як популярна співачка днями оголосила про свою вагітність.

Меган вибрала досить лаконічний і стильний образ для затишного і розслабленого побачення. На ній можна помітити укорочені сині джинси, накинутий на плечі тренч і бежевий топ.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода розсунула ноги і похвалилася головною принадою: "Верчу-кручу"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно: "Голкою дірочку, щоб чиркати"

Знай.ua писав, Семенович в теплих краях заворожила чоловіків " диньками" у купальнику: "Далеко не ангел". "Візитною карткою" Семенович став зовсім не її голос або сценічна харизма, а її пишні форми. До речі, в свої 40 років знаменитість виглядає просто приголомшливо.