У зв'язку із загостреним конфліктом в Нагірному Карабасі представники влади Вірменії прийшли до рішення ввести воєнний стан в країні. Також прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян у соціальній мережі Facebook заявив про загальну мобілізацію.

Читайте Знай в Google News!

Однак у цій ситуації зовнішньополітичне відомство Вірменії звинувачує Баку, тоді як Міністерство оборони Азербайджану повідомляє, що атаку почав Єреван.

В цей час на азербайджанському телебаченні транслюють пісню естрадного співака Фаіка Балага огли Агаєва під назвою "Azerbaycan", що оспівує війну. Тоді як вірменське телебачення показує кадри руйнування і постраждалих від атаки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Конфлікт почався через невизнану "Нагірно-Карабахську республіку", яка знаходиться на південному заході Азербайджану. У 1994-му році, після шести років війни, був укладений договір про повне припинення вогню між Вірменією, "НКР" і Азербайджаном. Однак на лінії зіткнення періодично все ж спалахують конфлікти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невизнана республіка у вогні, дві столиці оголосили війну - відкрито вогонь, багато загиблих і поранених. Про це стало відомо завдяки повідомленням ЗМІ обох держав.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті атакував небезпечний "павук-зебра": "Вчепився в губу". За словами батька, дитина збирав малину і відразу їв ягоди.

Знай.ua писав, на київському вокзалі "втомлені" перила впали прямо на рейки: "За крок від катастрофи".