Всесвітньо відома парочка, британський принц Гаррі і Меган Маркл порушили "золоте королівське правило нейтралітету". Виявилося, що вони закликали громадян США голосувати на виборах, які повинні пройти вже 3 листопада 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

У той же час британці обурені: вони вважають, що, зберігши всі свої титули, пара не має права робити політичні висловлювання. Багато при цьому переконані: якщо Меган Маркл, будучи громадянкою США, ще може міркувати про вибори президента країни, то її чоловік не повинен "пхати свого носа" у справи інших держав.

Джерело: британський новинний портал news.com.au.

Меган Маркл, фото Instagram

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Герцогиня закликала глядачів змінити цей світ: "У той час, як ми працюємо, щоб переосмислити світ навколо себе, давайте поставимо перед собою завдання створити суспільство співчуття", — продовжила герцогиня. Її чоловік тим часом уточнив, що голосувати на президентських виборах в США не зможе.

"На цих виборах в США я не зможу проголосувати — сказав принц Гаррі. - Але багато хто з вас може не знати, що я не міг проголосувати на виборах у Великобританії жодного разу в житті". Він закликав американців не піддаватися впливу негативних коментарів в соцмережах і слів ненависті.

Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Публічно відчитав принца Гаррі і Меган Маркл їх давній противник — телеведучий Пірс Морган. У своїй колонці для видання Daily Mail він написав, що Єлизавета II протягом 65 років свого правління жодного разу ще не висловилася публічно про свої політичні уподобання, хоча і може робити це в особистих бесідах.

Королева Великобританії за негласним правилом не впливає на політичні процеси і не висловлює прихильності тій чи іншій ідеології — "І тим паче не втручається в політику іншої країни, яка навіть не є членом її улюбленої Британської Співдружності", нагадав Морган.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл знову судяться: божевільна герцогиня не зупиниться.

Як повідомляв Знай.uа, Кейт Міддлтон приписала принцу Вільяму образу принцеси Шарлотти: "Їй це не сподобається".

Знай.uа писав, "Наступ" на королівську сім'ю: Меган Маркл, принц Гаррі і навіть Єлизавета II зіткнулися з плівкою.