15-річний школяр зі США Джейкоб Міллер був вимушений піти на операцію на шлунку задля скинення ваги: попри юний вік, хлопець важив 381 кілограм. Однак завдяки медичному втручанню за рік він зміг схуднути майже вдвічі.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання Огляд Дня.

Джейкоб Міллер народився на п'ять тижнів раніше за призначений термін. Було б логічно, якби малюк страждав на дефіцит ваги, проте хлопчик уже в один рік мав вагу більше 20 кг. Потрібно сказати, що протягом усього свого життя хлопчик розумів, що з його темпом набору ваги є проблеми - лікарі пояснювали це гормональним дисбалансом, і паралельно діагностували велику кількість серйозних захворювань (проблеми з серцем, цукровий діабет тощо).

У 15 років Джейкоб важив уже 321 кг через що мав проблеми не лише з фізіологічними аспектами здоров'я, але й ментальним: хлопчик зазнавав цькувань, відчував ненавсить до себе, а тому отримав депресивний розлад. Проте він знайшов у собі сили спробувати радикальні методи: завдяки підтримці батьків і лікарів хлопець скинув близько 30 кг, після цього йому зробили шунтування шлунку. Операція допомогла юнаку, після неї він продовжив зменшувати вагу. Хлопець ревно слідкував за своєю дієтою, виконував вправи.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Показати ще

Фото Огляд Дня

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла про тонкощі прийому води: скільки, коли і як.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення: "Це якийсь жах".

Також Знай.uа писав, Гаряча панацея: медики назвали найкорисніший чай.