В одному з російських селищ в Пермському краї сталася шокуюча історія, від якої кров холоне в жилах. В однієї з сімей пропала дочка, і знайти її вдалося тільки через чотири дні. Вона була вже мертва, причому були всі ознаки насильницької смерті.

Маленькій Ірі, яка жила в селищі Калино Пермського краю, було всього 10 років. Дівчинка пішла гуляти 25 серпня, але в зазначений час додому не повернулася. Батьки негайно забили тривогу, підняли на ноги все селище і почали пошуки, до розслідування підключили і поліцію.

Пошуки зайняли чотири дні і дівчинку нарешті вдалося знайти. Тіло було заховано в 100 метрах від будинку.

Поліцейським швидко вдалося затримати першого підозрюваного. Ним виявився 16-річний підліток, якого бачили в селищі. Раніше його вже судили за злочин майнового характеру, а саме за крадіжку. Зараз проти нього порушено кримінальну справу за статтею"Вбивство неповнолітнього". Перевірка у справі триває.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові молода людина вирішила вбити себе, але не просто так, як це прийнято вночі, а привселюдно і в прямому ефірі. Він довго готувався і обіцяв зробити щось таке, що запам'ятається. весь цей час його знімав на камеру ще одна людина. Також молодий чоловік пересувався на інвалідному візку і йому допомагав ще один чоловік. Все дійство тривало до темряви, поки поліції не набридло. Молодика скрутили і забрали приготовану зброю.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.

Нещодавно Знай передавав, що київські поліцейські врятували від невірного кроку киянина. Чоловік збирався стрибнути з балкона 7 поверху. копам вдалося умовити його не робити цього.