Кейт, герцогиня Кембриджська, удостоїла честі принца Чарльза, якого пов'язують любовні узи зі своїм онуком принцом Луї. Про це повідомляє Express.

71-річний принц Чарльз є не тільки можливим майбутнім королем сполучного Королівства Британії, але і люблячим дідусем. Принц Уельський має чотирьох онуків, серед яких принц Георг, принцеса Шарлотта і принц Луї, які є дітьми старшого сина принца Вільяма і його дружини Кейт, герцогині Кембриджської, а також нащадок Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор, який виступає єдиною дитиною принца Гаррі і Меган Маркл.

Принц Луї був народжений 23 квітня 2018 року і є третьою і наймолодшою дитиною герцога і герцогині Кембриджських. Він народився в приватному крилі госпіталю, the Lindo Wing, при лікарні Святої Марії в Лондоні.

Через кілька днів після народження, 27 квітня 2018 року, батьки розкрили його ім'я. Виявилося, що його повне ім'я — Луї Артур Чарльз, в якому прізвище було взято на честь діда по батьківській лінії принца Чарльза.

На другий день народження молодого принца, була опублікована приголомшлива чорно-біла фотографія Чарльза з його онуком, яка була розміщена на офіційній сторінці Кларенс-Хауса в Instagram.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

На ній зображений усміхнений Чарльз, що обіймає принца Луї, міцно обіймає дідуся за шию. Підпис до знімка свідчив:"з днем народження принца Луї, якому сьогодні виповнюється два роки".

Ім'я будь-якої дитини, народженої в британській королівській родині, як правило, має величезне історичне значення. Так, Людовик часто асоціюється з французькою монархією, з останнім королем Франції Людовіком XVI, який правив з 1774 по 1791 рік.

Однак ім'я маленького принца, швидше за все, є даниною поваги його прапрадідці по батьківській лінії Луїсу Маунтбеттену, 1-му графу Маунтбеттену бірманському.

Принц Чарльз, також може похвалитися Артуром як другим ім'ям, і, мабуть, йому так сподобалося це ім'я, що він спочатку хотів використовувати його для свого другого сина.

У книзі "Діана: її справжня історія", написаної власними словами покійної принцеси Діаною, говориться:"Чарльз хотів назвати свого першого сина Артуром, а другого — Альбертом, на честь чоловіка королеви Вікторії".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, історична подія: Німеччина та Ізраїль вшанувала пам'ять жертв Голокосту польотом над Дахау.

Як повідомляв " Знай.ІА", Єлизавета II попрощалася зі своїм улюбленцем: не зміг відновитися після травми.

Знай.ІА писав, що весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулася: спочатку повінь, тепер-пандемія.