У Токіо появився гараж із привидами, де закривавлені зомбі помиють вашу машину, дотримуючить при цьому карантинної дистанції. Але менш страшно вам від цього не стане.

Читайте Знай в Google News!

Японська компанія створила атракціон, який відповідає правилам соціального дистанціювання - гараж жахів, у який заїжджаєш на автівці. Про це пише CNN.

Засновник компанії Kowagarasetai, яка займається виробництвом будинків із привидами, Кента Івана запевняє, що це перший такий атракціон у світі.

"Зважаючи на вірус я знав, що у нас не буде ніякого традиційного будинку з привидами, з усіма цими криками в невеликому замкнутому просторі" - розповів засновник Kowagarasetai.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Будинок жахів розташований в критому гаражі у центрі Токіо, й імітує застрягання в машині під час зомбі-апокаліпсису.

Розвага коштує 8 тисяч ієн (близько 2 тисяч грн), якщо у вас є власний автомобіль. За аренду автівки треба буде доплатити. Якщо ви просто сидите в гаражі, водійські права не потрібні.

Заїхавш до середини, відвідувачі вимикають двигун, і віконниці гаража закриваються, занурюючи автомобіль в повну темряву. Тоді з динаміків починає лунати моторошна історія. Протягом наступних 17 хвилин закривавлені гулі і зомбі притискаються до вікон машини і розгойдують її.

Компанія заявляє, що вживає всіх заходів обережності для захисту як своїх працівників, так і клієнтів від COVID-19. Кожну машину протирають спиртом, щоб мінімізувати ризики для акторів. Прокатні машини облицьовані пластиком, який змінюють під кожного клієнта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Франківщині будують парк розваг з доісторичними тваринами

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі "совковий" атракціон розвалився на ходу

Також Знай.ua писав, у Херсонській області чоловік зламав шию на атракціоні