У США сталася цікава історія, яка доводить фразу з пісні - "Головне - серцем не старіти". Починаючи з 2018 року американка Дороті Поллак проживала в будинку престарілих в Мічигані, куди переїхала після смерті доньки Джин.

Читайте Знай в Google News!

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

"Спочатку довгожительці було комфортно в установі, але з настанням пандемії активна і комунікабельна жінка буквально опинилася під замком: доставку листів припинили, а говорити з близькими по телефону вона не могла, оскільки кілька років тому втратила слух. Вона не могла вийти з будівлі навіть щоб посидіти на сонечку, а їй подобається бути на вулиці", - розповіла виданню Insider онучка Поллак, Тереза Гомес Завітц-Джонс.

Історія Дороті Поллак, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Незадовго до 103-річчя бабусі Завітц-Джонс почала оформляти документи на її виписку з будинку престарілих: жінка вирішила перевезти Поллак до себе. Зробити це в якості подарунка до 16 червня не вийшло, але декількома тижнями пізніше Завіц-Джонс відвезла бабусю з будинку престарілих, влаштувавши їй справжнє свято. Покинувши будинок престарілих, Дороті в першу чергу здійснила маленьку мрію - з'їла бургер і випила пива. Потім Поллак сказала онучці, що хоче відзначити цю подію татуюванням.

Історія Дороті Поллак, фото: Instagram

"Я запитала:" бабуся, звідки ця ідея?"А вона відповіла: "Думаю, що час", - розповіла онучка. Двома днями пізніше Поллак сіла в крісло тату-салону і замовила невеликий малюнок у вигляді жаби. "Вона завжди любила жаб. У неї є прикраси у вигляді жаб, дрібнички і фігури для газонів", - пояснила вона.

Процедуру Літня жінка перенесла стоїчно, запевнивши, що їй зовсім не боляче. Того ж дня вона прокотилася на мотоциклі - теж вперше. Вона пишається новою прикрасою і з задоволенням хвалиться татуюванням кожному, хто про нього питає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, молода українська співачка несподівано стала бабусею: "Це дуже важко".

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові пенсіонерка самотужки бореться з ФСБ, а страждають сусіди.

Знай.uа писав, декомунізація повним ходом: сироті відмовили в участі в нацвідборі Євробачення через "Смуглянку".