У Німеччині відбулося засідання суду над жителем міста Берген-Гладбах Йоргом Л., який фігурує у справі про педофілію. Раніше розслідування його злочинів привело правоохоронців до розкриття цілого форуму педофілів з 30 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє видання Bild, 43-річного Йорга Л. можуть засудити довічно за сексуальне насильство по відношенню до власної доньки в період з її тримісячного до трирічного віку, а також у виготовленні та поширенні її порнографічних фотографій.

Поліція вивчила чати і даркнет-форуми, де Йорг Л. спілкувався з іншими збоченцями. Слід привів до цілої мережі, в яку, за оцінками правоохоронців, могли входити понад 30 тисяч осіб. Наразі розслідування триває, його ведуть близько півтори сотні поліцейських.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

На даний момент у справі фігурують 87 осіб, які в Інтернеті обмінювалися дитячою порнографією і обговорювали насильницькі дії проти неповнолітніх.

Відомо, що учасники мережі давали один одному консультації, що підсипати дітям перед зґвалтуванням, закликали один одного не пригнічувати сексуальні бажання, домовлялися про обмін дітьми та організовували групові зґвалтування. Мережа була названа міжнародною, проте в основному там сиділи німці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, син російського актора Михайла Єфремова Микита розповів, як у дитинстві його домагався чоловік нетрадиційної орієнтації.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Сумах неповнолітні підлітки протягом півроку знущалися з 7-річного хлопчика. Вони піддавали дитину моральному, фізичному і сексуальному насильству.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі засудили подружню пару за зйомку і поширення фільмів "для дорослих" за участю власної дитини.