У польському місті Люблін фермер вирощує свій урожай просто посеред житлового комплексу, і не збирається продавати свою землю забудовникам.

Про це повідомляє польський новинний портал Dziennik Wschodni.

Скріншот: Youtube


Очевидці вказують на те, що на вулиці Янтарова в Люблінському районі Південна Венглина був помічений зернозбиральний комбайн, що працює на ділянці поля прямо серед багатоквартирних будинків. Повідомляється, що така незвичайна картина стала можливою унаслідок багаторічної боротьби місцевого хлібороба із забудовником, який активно скуповує землі в навколишньому районі під будівництво житлового комплексу. Відважний фермер навідріз відмовився продавати свою родючу ділянку землі, що є для нього не тільки джерелом доходу для власної сім'ї, але також і справою всього життя.

Місцеві жителі поділилися думкою про те, що настільки дивне сусідство їх нітрохи не турбує - навпаки, вони вважають за краще бачити зі своїх вікон безкрайню ріллю, а аж ніяк не нову секцію житлового комплексу.



Місцева дивина вже встигла стати пам'яткою - щорічний збір врожаю викликає надзвичайний інтерес у місцевих жителів і простих перехожих, котрі активно фотографують і знімають роботу фермера.



Нагадаємо, раніше під Києвом збанкрутілий фермер не знайшов можливості реалізувати свою продукцію і викинув її за селом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві розлючені фермери з вилами атакували Кабмін, і Ляшко тут ні при чому.

Також "Знай.uа" писав, що забудовник погрожує Жулянам інфраструктурним колапсом та екологічною катастрофою.