У Сочі прокуратура розшукує горе-батька, який в парку відпочинку взяв грудну дочку за ногу і розмахував нею, точно як би вона була ганчірковою лялькою. Відео з'явилося в соцмережах, обурені батьки поширили ролик, і тепер татусем зацікавилися слідчі Росії.

Інцидент стався в Ажекському екопарку в Сочі. Батько записав відео, на якому тримає двомісячну дитину за ногу, присвистує і качає її з боку в бік, дивлячись в камеру. Дівчинка спочатку поводиться спокійно, і навіть посміхається, проте потім починає хникати. У відповідь на плач наляканої дитини "татусь" підносить немовля до камери. На цьому запис закінчується.

Крайовому управлінню МЗС вдалося встановити особи батьків. Ними виявилися 35-річний москвич і 27-річна мешканка Бєлгорода. Також вдалося встановити місце їх проживання. Правоохоронці приїжджали до горе-батьків додому, проте застати їх не вдалося. Дитину, як пише користувачка соцмережі, назвали ... Шутка! Таке ім'я як не можна більш красномовно відображає ставлення молодого татуся до немовляти. Добре б, щоб правоохоронні органи знайшли батька і роз'яснили йому, що донька — це, все-таки, ніякий не жарт.

Місцевим ЗМІ вдалося з'ясувати, що на відео знято двомісячну дівчинку, яка народилася в кінці червня. За даними видання, її мати стояла за кадром і не зупинила чоловіка. Навіщо він розмахував дитиною, поки невідомо.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Дніпрі хлопець жорстко познущався над дитиною, батьки вимагають покарати нелюда: "заманив у ліс, і..."

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також портал " Знай.ua " писав, що На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет.

Також портал " Знай.ua" писав, що Двоє розбійників зв'язали та пограбували хмельничанина- "приробили ноги" старовинним іконам