Цьогорічні вибори президента Білорусі продовжують дивувати усіх: сьогодні на протестувальників у центрі Мінська за справедливі, прозорі і чесні вибори нападали люди без розпізнавальних знаків або навіть у цивільному одязі. Нападники були вдягнені у маски, усіх протестувальників вони хапали і “пакували” у цивільну машину.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні записи можна знайти у соціальних мережах та на сайті YouTube.

Ці захоплення вдалось зафільмувати не одному свідку подій, на матеріалах чітко видно як люди в масках швидко і мовчки без показу будь-яких документів “пакують” людей.

Сьогодні у Мінську відбулась велика протестна акція “Рука перемен”. Головне гасло - зміна влади. Протестувальники мали на собі білі стрічки і масово співали пісню “Хочу перемен” гурту “Кино”. Автомобілісти також доєднались до акції: вони сигналили і вмикали на повну гучність “Хочу перемен”.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Вибори президента Білорусі призначено на 9 серпня 2020 року. Вже зараз велика кількість білорусів проголосували за теперішнього президента республіки завдяки можливості проголосувати достроково. Цього року поведінка Лукашенка викликала велику кількість акцій протестів. Окрім бажання теперішнього лідера знову очолити країну, люди були розлучені через неконституційні і незаконні дії гаранта щодо інших кандидатів, яких він навіть не допустив до виборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Затриманих у Білорусі журналістів чекає покарання — що придумав Лукашенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко почав війну проти Цоя: у Мінську затримали діджеїв за пісню ″Перемен″.