Літня мешканка В'єтнаму Нгуєн Тхі Дінь перестала стригти і мити волосся з дев'ятнадцятирічного віку. Зараз їй 83 роки і вона відростила косу довжиною близько шести метрів. Нгуєн вдалася до подібного рішення через сильні головні болі, які починалися у неї після походів до перукаря і миття голови. Про це повідомляє Malayalam Asiavillenews.

Дівчина вирішила, що мукам повинен прийти кінець. Лікування лікарів ні до чого доброго не приводило, тому вже більше шістдесяти років вона нічого з волоссям не робить. І її здивувало те, що з часом, з ростом волосся припинялася мігрень, яка її мучила раніше.

Нгуєн Тхі Дінь, фото: malayalam.asiavillenews

Волосся відростає десь на десять сантиметрів щорічно. Кінчики волосся у неї до сих
пор темно-коричневі, як в 19-річному віці. Однак волосся, яке відростає зараз — сиве, через вік. Близько тридцяти років тому Нгуєн Тхі Дінь вирушила в буддійський храм в місті Хюе. З того моменту він став їй домом, жінка практично відмовилася від їжі і перейшла на вегетаріанство. Аскетизм, на її думку, дозволив їй залишатися морально і фізично здоровою в 83-річному віці.

Нагадавши, Вік живи-вік вчися: 96-річному дідусеві з пошаною вручили диплом бакалавра. Він став найстаршим випускником Університету Палермо.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", заїхав почитати? Водій автобуса врізався до книгарні, постраждали діти. В результаті ДТП постраждали шість пасажирів транспортного засобу.

Знай.ua писав про "ривок з колін" на путінському телебаченні, який повеселив весь світ: "В біотуалет заходять перші відвідувачі".