У Республіці Гана на заході Африки багато звичаїв виглядають, м'яко кажучи, дивно. Особливо цікаві традиції у них пов'язані з похованням покійних. Так, наприклад, в одному з міст працює Похоронне бюро, яке влаштовує незвичайні процесії — трупа проводжає людей в останню путь запальними танцями. Сьогодні відео в інтернеті, де могутні темношкірі хлопці танцюють з труною на плечах під трек Tony Igy - Astronomia, не бачив тільки ледачий. Але є дещо ще крутіше. Теж родом з Гани.

Помер чоловік, який 35 років займався обрізанням і був у своїй справі провідним фахівцем. Подейкують, що через його вмілі руки пройшла вся чоловіча частина села, де він проживав. Увічнити пам'ять про нього вирішили відповідно . В останню путь земляки вирішили проводити його вельми оригінальним чином. Для цього з екологічно чистої деревини було виготовлено труну у формі фалоса, і, треба сказати, досить правдоподібно. Майстер не пошкодував часу на анатомічні подробиці. Як виглядали оригінальні похорони-дивіться самі...

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Чим займаються дикі ведмеді в гостях: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, З пивом, сигаретою, верхи на ведмеді і з крокодилом в руці — топ-15 найнебезпечніших фотографій з дітьми.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Також Знай.ua писав, що Білі ведмеді виявилися зовсім не білими.