Як відомо, для навчання пізно не буває. Ніякий вік не перешкода для того, щоб здобути освіту. Навіть на пенсії можна вступити до університету і успішно його закінчити. Це довів 96-річний Джузеппе Патерно. Незважаючи на вік, італієць зміг успішно захистити диплом, і отримав науковий ступінь бакалавра. Він став найстаршим випускником Університету Палермо, передає АВС News.

Джузеппе Патерно все життя мріяв про те, щоб отримати вищу освіту. Однак йому не пощастило народитися в епоху змін. Дитинство він провів у дуже бідній родині. Його батьки просто не могли оплатити йому університет. Через бідність, Патерно довелося допомагати батькові на пивоварному заводі, який той тримав на Сицилії. Пізніше в їхнє життя прийшла війна.

Патерно пішов телеграфістом у війська союзників, коли ті висадилися на Сицилії в 1943 році. Після закінчення війни пішов працювати на залізницю. Про освіту не думав, хоч і дуже хотів, але потрібно було утримувати сім'ю.
Зараз, в поважному віці, італієць все-таки зміг втілити свою мрію в життя. Він закінчив університет Сицилії і отримав диплом з відзнакою! Однак і на цьому він не збирається зупинятися. Патерно заявив, що продовжить навчання і закінчить магістратуру.

Нагадавши, Знай писав, що у Великобританії довгожителька попросила поліцейських заарештувати її на свій день народження.

Знай повідомляв, що китайська довгожителька розкрила секрет ніг у формі лотосів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що мішканка Тернопільщини відсвяткувала 100-річчя. У селі Росохач відсвяткували ювілей Марії Штири. Марія Штира не може прогулятися вулицями села, але знає і пам'ятає своїх односельців. Вона розповіла свій рецепт довголіття.