У 2020 році чомусь нас часто-густо переслідують погані новини. Те коронавірус, то теракти, то вибухи, то інші неприємності. У цьому інформаційному шумі іноді дуже не вистачає позитивних новин, які б зігріли душу. Однак іноді буває і щось хороше. Наприклад, новина про порятунок овечки, якій допомогла небайдужа людина.

Як саме тварина потрапила в неприємну ситуацію - невідомо. Ймовірно, молода овечка просто грала, стрибнула в болотисту канаву, але не припускала, що канава дуже глибока. Тварина застрягла в грязі, виднілася лише її голова. Однак знайшовся небайдужий чоловік, який не залишив бідну овечку в біді. Він допоміг їй вибратися.

Операція "Порятунок овечки" зайняла близько 20 хвилин. Благо, тварина була молодим, і не дуже важким. Однак чоловікові все-таки довелося потрудитися, оскільки овечка міцно застрягла в тягучій трясовині. Проте, історія закінчилася добре. Тварина була врятована, хоч і пережила сильний стрес. Ім'я героя, який врятував овечку, ми, напевно, не дізнаємося.

Нагадаємо, що в службу порятунку "101" надійшло повідомлення, що в вигрібну яму в селі Хоросно Пустомитевского району Львівської області потрапив кінь, який не може самостійно вибратися з 2-х метрової ями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Притулки відмовляються їх забирати. Їм необхідно терміново пройти лікування у ветеринарній клініці, щоб вони залишилися живі.

Також, "Знай.ua" писав, що стомлений спекою ведмідь заліз в дитячий басейн, який стояв біля будинку. Цей інцидент вдалося записати на камеру. На щастя, ніхто не постраждав - клишоногий просто поспав годинку-другу в прохолоді і пішов