Головний акушер Моз Росії Лейла Адамян не тільки допомагає почати життя іншим, але і сама живе дуже навіть непогано. Звідки у лікаря, хоч і працюючого при Моз, величезна кількість дорогого майна? Розслідування провело видання The Insider.

Це було б дивним запитанням, якби Адамян не приймала пологи Аліни Кабаєвої – пасії Володимира Путіна. Ймовірно, президент так зрадів спадкоємцям, що озолотил лікаря, яка допомогла з'явитися дітям на світло, що просто озолотил акушера.

Академік Лейла Адамян, фото з російських ЗМІ


У Лейли Адамян виявилася елітна нерухомість в Москві на вулиці Велика Якиманка. Вартість квартири, яка належить медику, становить 1 мільярд рублів. За минулий рік Адамян задекларувала дохід в 25 мільйонів рублів. Скільки років потрібно працювати на таку нерухомість – порахувати нескладно. Російська преса повідомляє, що Лейла Адамян вела вагітність Кабаєвої з самого початку.

Про народження двох дітей у Кабаєвої преса повідомила в минулому році. Дивно, але вагітність колишньої гімнастки активно приховували, і про це практично нічого не було відомо, крім рідкісних повідомлень в опозиційних ЗМІ.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Не було навіть офіційного оголошення про пологи. Лише за инсайдам вдалося дізнатися, що Кабаєва нібито народила Володимиру Путіну двох хлопчиків. Орієнтовно, діти з'явилися на світ на початку травня 2019 року. Цікаво, що вже 23 травня Лейла Адамян була нагороджена орденом “За заслуги перед Вітчизною” II ступеня.

Лідер Російської Федерації Володимир Путін, як зазначено в офіційних джерелах, 1952 року народження. Здавалося б, вже справжній дідусь. Однак не все так просто у господаря Кремля. Усі світові та державні справи у нього не в гаджетах, а на паперах. Питання великої політики у Путіна залишаються, за класичним сценарієм — тільки при особистій зустрічі, ніяких Skype і FaceTime.

Як повідомляв Знай.uа подружка Путіна Чичеріна засвітилася в Києві після танцулек з бойовиками "ДНР", скандальні кадри.

Знай.uа писав, порноактриса отримала подяку від Путіна за внесок у православне мистецтво".